NaslovnicaNogometMali ZmajSubotnje jutro - Dan D!

Subotnje jutro – Dan D!

Tko ide u završnicu turnira ?!

Očigledni porast kvalitete nogometa je donijelo dramu !  Ekipe čiji su seniori sudionice Lige prvaka, Prve i Druge lige svojih država , dale su dodatni “naboj malim ekipama”, koje su pokazale da im je mjesto u puno višem rangu. Popularna fraza “favoriti na papiru” se u ovim kategorijama pokazalo – promašenom frazom.

Kategorija U9 – tko prolazi, tko je siguran sudionik završnice ? Od 28 sudionika – za prolaz konkurira njih ČAK 21 ! Hajduk, Solin, Slavia, Mračaj, Bambinosi i Slaven Belupo su kao trenutno 1. na tablici osigurali prolaz u drugo kolo, ali ….. Skupina B je posebno interesantna.  Što se tiče kategorije U11 – od 37 ekipa koje se natječu u 8 skupina neizvjesnost je još i veća! Prolaz su “osigurali” samo Hajduk, Dinamo i Stari Aerodrom ! Ništa manje napeto nije niti u kategoriji U11, gdje siguran prolaz imaju Dinamo i Zmaj Makarska, vrlo blizu su Hajduk i Kustošija, no čekaju ih jutarnje utakmice gdje bi se trebali odlijepiti na vrh tablice i tako mirno u završnicu. Ali ND Ilirija 1911 je pobijedila HNK Rijeku 0:1 , srčanom i bespoštednom borbom za svaku loptu – isplatilo se. Ta pobjeda ih je smjestila na vrh tablice i dala im za pravo da u slijedećoj utakmici protiv NK Abeceda Sporta uz neriješen ishod ili pobjedu ( u nekim kavkulacijama i poraz je prolaz ) odu u završnicu. Tko prolazi dalje ? ! .

Na radiju je gostovala ekipa Slaven Belupa, a ujutro nam je, sa početkom u 10:15, na redu  Dinamo. Poslušajte sudionike Lige prvaka na www.radiomakarska.com.  Hoće li se tradicija nastaviti – bez radija nema finala ili ?!

Fotografije uskoro na FB stranici Sport Makarske – FOTO Mali Zmaj 2019

NAJČITANIJE OBJAVE