NaslovnicaNogometDerbi pripao Brelima, borbenom Agrohortusu "samo bod"

Derbi pripao Brelima, borbenom Agrohortusu “samo bod”

Kolo Lige veterana – odgođeno, derbi otišao u Brela, Agrohortusu nedostaje “minuta”, Gornja vala “uzela” bod.

Prva utakmica dana – drama ! Amicis i Mali plamen odigrali su odličnu utakmicu, punu tempa i muških duela. Amicis je poveo preko Gojaka u 8.minuti prvog poluvremena da bi Gareljić uzvratio u 12. za 1:1 – rezultat poluvremena. Mreže su mirovale sve do pred kraj susreta kada Amicis ide na sve ili ništa! Ovaj put – ništa, jer su Prgomet i Filipović u razmaku od par sekundi pogađali za 1:2 i 1:3 – kraj! Odlična utakmica u kojoj se moglo vidjeti puno toga. Druga utakmica dana između Catenacca i Brela – gledateljima je ponudila sve ! Slična prvoj međutim bogatija pogodcima, Sedam pogodaka, furiozan početak Brela, koji su se “zaboravili” vratit iz svlačionice na poluvremenu do preokreta Catenacca u svega par minuta susreta, ali. Topić je pogotkom načeo protivnike a Bekavac sa dva zaključio prvo poluvrijeme – ugodnih 0:3 vodstvo Brela. Međutim, u 26.minuti Šalinović se budi -pogađa za  1:3, da bi šest minuta kasnije Radić pogotkom za 1:4 ,na trenutak smrznuo sve prisutne. Kraj ? Jok, 2:4 – Mrčela, 3:4 Pašalić ali do kraja je bili malo vremena da se ekipa Catenaccio ,sada već standardno, vrati u utakmicu i uzme bodove. Možda je ključ bio u ne igranju Selaka ?

Agrohotrus je ostao “dužan” nekoliko pobjeda u ovoj sezoni. Iako imaju SAMO 6 bodova, njihova utakmica protiv Downtown Brela je presliki cijelog prvenstva. Uvijek nešto fali, kod realizacije mirnoća ili nešto treće, to je pitanje za trenera/voditelja. Borbenost, zalaganje, znanje, požrtvovnost , kolektiv sve to imaju , ali ne i bodove. Protiv Downtowna su poveli 1:0 preko Nižetića u 8.min, ali ispustili do poluvremena – 2:1 Zelić, Staničić su strijelci. Cijelo drugo poluvrijeme su napadali, prijetili i na kraju im se vratilo za 2:2 preko Sikirice ali je do kraja bilo 90 sekundi – premalo za 3 vrijedna boda. CB Monaco nije imao težak posao protiv DPH Tučepi. “Laganih” pet pogodaka u režiji Brnića, Lasića i Raffanelija, dok su za Tučepljane pogađali Zwirn, Visković, Lalić. CB Monaco je ovom pobjedom preskočio Amicis i trenutno su 7. na tablici. I u posljednjem susretu dana All in Makarska je “ponovo kiksao”. Nakon poraza u prošlom kolu, sada im je bodove “uzela” Gornja vala. Sve je stalo u 15.minuta prvog poluvremena. Petrović u 7.min 1:0, Lasić u 15.min 1:1 – poluvrijeme. Nakon toga Lozo i Herceg spuštaju rampu na svojim vratima i do kraja mreže miruju. Ovim bodom Gornja vala je sa 22.boda  u gornjem domu tablice i zajedno sa Torcidom MR,koja je ovo kolo bila slobodna, “pušu za vrat vodećem trojcu.

Redoslijed na tablici Prve lige

1. All in Makarska 32., 2. Brela 28., 3. Catenaccio 25., 4. Torcida MR 22., 5. Gornja vala 22., 6. Mali Plamen 20., 7. CB Monaco 17., 8. Amicis 14., 9. Downtown Brela 12., 10. Agrohortus 6., 11. DPH Tučepi 2. 

Redoslijed na tablici Lige Veterana :

1. GO Lučić 27., 2. Zagora 27., 3. Kingtrade II 21., 4. Veselko 15.,  5. Kingtrade 10., 6. Tučepi united 7. 

Rezultati 14.kola Prve Lige :

AMICIS – MALI PLAMEN 1:3
CATENACCIO – BRELA 3:4
DOWNTOWN BRELA – AGROHORTUS 2:2
DPH TUČEPI – CB MONACO 3:5
GORNJA VALA – ALL IN MAKARSKA 1:1

Donosimo raspored za 13. i 14.kolo UMN :

Veterani 
15:30h  ZAGORA – VESELKO
16:20h  TUČEPI UNITED – KINGTRADE II
17:10h  KINGTRADE – GO LUČIĆ

Prva Liga

15:40h AGROHORTUS – AMICIS
16:30h MALI PLAMEN – DPH TUČEPI
17:20h CB MONACO – CATENACCIO
18:10h ALL IN MAKARSKA – DPH TORCIDA MR
19:00h BRELA – GORNJA VALA

SLOBODNI: DOWNTOWN BRELA

NAJČITANIJE OBJAVE