NaslovnicaNogometUz malo sriće protiv velikih - bolji rezultat

Uz malo sriće protiv velikih – bolji rezultat

Osvajači 3.mjesta UMN Makarska u ligi veterana – Kingtrade II “odlazi u povijest” ?!
-Kingtrade II treće mjesto u sezoni 2018/2019 UMN Makarska. Što je nedostajalo za “nešto više” , obzirom da Vam dvojac sa vrha nije baš utekao ? Da, treći smo. Nedostajalo je malo sriće u ključnim utakmicama protiv vodećih ekipa .
– Tko je sve nastupao za Kingtrade II? 
Joško Cvitanović, Jure Radić ,Andjelko Lekaj, Lucijano Protrka , Alen Govorko, Stipe Matešan, Ivan Rašić, Dino Zukić, Kristijan Dugančić, Antonio Pocrnja, Mate Jelavić, Bojan Filipović, Duško Lalić , Saša Vujičić i Igor Iviš.
-Vaš dojam ove malonogometne sezone u UMN Makarska, dobra / loša ? 
Po igračima možda je ovo jedna od najjačih veteranskih sezona ikada ,odlična je sezona bila možda za budućnost gledat da se nešto više sudaca sa strane angažira i da se nešto napravi u vezi gledatelja.
-Nadolazeća sezona sa ili bez Kingtrada II ? 
Za sljedeću sezonu vjerovatno ćemo se morat zahvalit našem dosadašnjem velikom sponzoru gos. Frani Raosu i vlasniku Kingtrade na i više korektnoj suradnji i kreniti dalje sa novim sponzorom (Makarska Touristik ).
Poruka “veteranima”? Poruka Veteranima da ovo treba da bude u prvom planu jedno rekreativno druženje iako svi vole pobijedit ,da svi zivi i zdravi i veseli ostanu.

NAJČITANIJE OBJAVE