NaslovnicaNogometOd - 9 do PRVAKA lige veterana !

Od – 9 do PRVAKA lige veterana !

Od bodovnih minus 9 do neodlučnog rezultata sa Zagorom i 7:3 pobjedom nad Veselkom za proslavu naslova prvaka – ČESTITAMO !

Kada bi mogla stati “cijela sezona” lige veterana u jednu rečenicu, onda bi to bila ta ! Go Lučić nije najspretnije startao u ovu sezonu, ali kao da su “tempirali” formu za završni finiš – isplatilo se. Krenimo redom ; prvi susret sa Kingtradom II i poraz od 4:6, cijeli susret su se vračali i imali 4:4 međutim Filipović i Zukić pogađaju za 4:6. Drugi susret pobjeda protiv Tučepljana 9:0, uz 4 pogdaka Saše Zvizdiča. Kingtrade – Go Lučić 7:3. Dva poraza od dva Kingtrada te u sljedećem kolu od Zagore 3:2 i već su na minus 9 za vodećom Zagorom, koja je nanizala 4 pobjede za redom. Posljednja utakmica prvog kruga protiv Veselka je okončana pobjedom 4:3, uz pogotke Pejkovića, Jovića i dva Zvizdića. Kao da su nagovijestili “buđenje u drugom krugu” i pobjedama nad Kingtradom i Tučepljanima uhvatili ritam. Do kraja prvenstva je uslijedio samo jedan neodlučan susret i to onaj “najbitniji” protiv Zagore dok su svi ostali redom potpisivali kapitulaciju. Na koncu deset pobjeda, jedna neodlučna i tri poraza, sa gol razlikom +31, odnosno 66:35 i bodovnim stanjem 34 je bio dovoljan da Go Lučići zasluženo podignu najveći pehar lige veterana za 2018/2019g. 

Saša Zvizdić je najbolji strijelac sa 27 pogodaka na svom kontu u 15 kola što je skoro 2 (1,8) po utakmici , dok je nagradu za fair play odnijela ekipa Kingtrade. 

Za Go Lučić su nastupali :  Ante Lončar, Petar Lučić, Romeo Jović, Danko Jović, Saša Zvizdić, Igor Tomašić, Pave Pejković, Mirko Selak, Ante Topić, Marin Kovačević, Neven Stanić, Jure Karabatić, Ante Glavina, Vojko Pervan, Mirko Vranješ. Voditelj Petar Lučić i trener Ante Topić. 

STRIJELCI: 27 – Saša Zvizdić , 9 – Romeo Jović, 8 – Vojko Pervan, 8 – Mirko Selak, 7 – Pave Pejković, 6 – Mirko Vranješ, 4 – Igor Tomašić, 2 – Jure Karabatić, 2 – Pero Lučić. 

NAJČITANIJE OBJAVE