NaslovnicaNogometVeselko i Tučepi united odlučuju o PRVAKU !?

Veselko i Tučepi united odlučuju o PRVAKU !?

U nedjelju prva utakmica dana između Veselka i Go Lučića u 17.30h – pada odluka o prvaku Lige Veterana!? Posljednja utakmica Prve lige 19.00h Brela – All In Makarska ; promjena na vrhu ili ?!

U prošlom članku smo najavili …. ” Kao da je cijelo kolo , ali već i duže vrijeme sve u iščekivanju derbija vodećeg dvojca koji će “možda odlučiti prvaka”. Bodovna razlika je ista po 30 bodova, gol razlika je na strani Lučića +31, naspram Zagorinih +16. U slučaju neodlučnog rezultata posljednje kola Veselko protiv Go Lučića i  Zagora protiv Tučepi united – odluka o prvaku. U slučaju pobjede bilo koje od ekipa pobjednik je “riješen”, ALI obzirom da je prvi susret Zagora dobila sa 3:2, a GO Lučić drugi susret 2:1 – ČEKA NAS PRAVA veteranska poslastica. Treba li bolja pozivnica ?!  …. i bijaše NEODLUČENO 3:3 ! U prvoj utakmici dana Kingtrade II je pobijedio ekipu Veselka sa čak 7:2. Radić, Lekaj, po jedan, Protrka dva i Govorko tri, dok su za Veselko pogađali Blažević i Erceg. U drugom susretu bi pobjednik postao i PRVAK LIGE VETERANA ! Međutim kako smo prognozirali – susret je završio neriješeno – 3:3. Puni sastavi, ozbiljnost, angažiranost na maximumu, želja velika! Za GO Lučić su nastupali : Ante Lončar, Saša Zvizdić, Pave Pejković, Romeo Jović, Mirko Selak, Vojko Pervan, Igor Tomašić, Jure Karabatić i Mirko Vranješ, dok su bolje Zagore branili : Ante Runac, Mladan Govorko, Mario Gašpar, Boro Pejić, Martino Hrastović, Ivica Tolj, Dragan Stanković, Arben Ademi, Željko Modrić, Ivan Herceg i Tonči Marinović. Minuta je 17. Arben Ademi pogađa za 0:1, vodstvo Zagore. Rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme! Odmah na početku drugog dijela 0:2 – Mario Gašpar ! Ugodnih 0:2 , ravnopravna, muška igra na obje strane. Iako je na kraju podjeljeno ČAK 5 žutih kartona, na susretu je ukupno bilo 9 prekršaja! GO Lučić se “probudio” u 28.min te preko Mirka Selaka i Saše Zvizdiča vratio u život – na semaforu je 2:2 minuta 31. Međutim samo 60tak sekundi nakon poravnanja Dragan Stanković pogađa za 2:3, ponovo vodstvo Zagore! Borbeni i konkretni Go Lučići redaju napad za napadom i jedan takav nalazi put do mreže za konačnih 3:3 u 34.minuti – a tko drugi nego Saša Zvizdić! Nije pala odluka o PRVAKU ali će svakako biti zanimljivo vidjeti kako će Veselko i Tučepi united – “kreirati” scenari u posljednjem kolu Lige Veterana. Kako smo “dobro prognozirali” neriješen ishod ovog susreta – Veselko je u posljednjem susretu bio “pregažen” od Kingtrade II, dok su Tučepi united “rješile prvi Kingtrade sa 3:1 . golovima Dragana i Stipe Šarića, te Bertona Pecolaja. Brojna publika i navijači će sigurno bodriti Veselka protiv Go Lučića, međutim i u slučaju da Veselko pobjedi ili ostane neriješeno, Zagora će SAMA ODLUČIVATI o sebi. Protiv sebe će imati Tučepi United u naletu i hoće li moći iskoristiti “drugu šansu” ?!  

Prva liga – bez promjena mjesta na tablici, ali bodovna razlika je minimalan ! All in Makarska je “preživio” na prvom mjestu sa 32, prate ga Brela sa istim brojem bodova, druga je ekipa Catenaccio sa 27, pa Torcida MR na 26, Mali plamen sa 24 je na petom mjestu, šesta je Gornja vala 22, sedmi CB Monaco 21, osmi Amicis 20, deveti,deseti i jedanaesti su Downtown Brela, Agrohortus i DPH Tučepi ! Ekipa All in Makarske je bila slobodna pa su “derbi” odigrali Torcida MR i Brela, te Catenaccio i Mali plamen. Kako su oba susreta završila neriješeno 2:2 , odnosno 3:3, tako je rezultat išao na ruku ekipi All in Makarska koja je ostala na “čelu lige”. CB Monaco je ubilježio pobjedu 4:1 nad Gornjom valom, dok je Amicis “počastio” Downtown Brela sa peticom, a Agrohortus, DPH Tučepi sa šesticom za nove bodove na svom kontu! 

Rezultati 14. Kola Lige Veterana :
KINGTRADE II
– VESELKO 7:2 ; GO LUČIĆ – ZAGORA 3:3 ; TUČEPI UNITED – KINGTRADE 3:1 

Rezultati 16.kola Prve Lige :
GORNJA VALA – CB MONACO 1:4 (0:0) – Strijelci : Jan Lasić – A. Brnić 3, Joško Lasić
AMICIS – DOWNTOWN BRELA 5:2 (2:2) – Strijelci : Gojak 2, Milunović, Herceg, Kondža – Marin Staničić 2
DPH TUČEPI – AGROHORTUS 2:6 (2:2) –  Strijelci : Milković, Lalić – Mladinov 2, Sikirica 2, Tamburović, Vela
CATENACCIO – MALI PLAMEN 3:3 (1:1) – Strijelci : S. Brnić, Mrčela, Koštić – Antunović, Prgomet, Gareljić
DPH TORCIDA MR – BRELA 2:2 (1:1) – Strijelci : Jović, Zvizdić – Bekavac, Dominović
Slobodni : ALL IN MAKARSKA

Raspored POSLJEDNJEG kola Lige Veterana : 17:30h Veselko – Go Lučić, 18:20h Kingtrade – Kingtrade II, 19:10h Zagora – Tučepi United

Raspored 17.kola Prve Lige : 15.40h Downtown Brela : DPH Tučepi, 16:30h Agrohortus : Catenaccio, 17:20h Mali plamen : Gornja vala, 18:10h CB Monaco : DPH Torcida MR, 19:00h Brela : All in Makarska

NAJČITANIJE OBJAVE