NaslovnicaNogometZagora - pojačat ćemo se za iduću sezonu

Zagora – pojačat ćemo se za iduću sezonu

Mladan Govorko – iskreno i otvoreno o nastupu Zagore u sezoni 2018/2019 i planovima za budućnost 

– Zagora viceprvaci sezone 2018/2019 UMN Makarska. Imali ste +9 i “prosuli” prednost iako se činilo u jednom momentu da je to to ? Zagora je osvojila drugo mjesto to i nije uspjeh s obzirom da smo imali devet bodova prednosti i odličnu ekipu. Iza nove godine kad se nastavilo prvenstvo izgubili smo prve tri utakmice a najveći razlog je bio šta su nam se razbolili glavni igrači Bebić, Stanković i Antunović jedva smo sastavili ekipu u ta tri kola čak je rezervni golman Herceg mora igrat. Mi smo izgubili prva  tri kola nastavka , a Lučići i Kingtrade su pobijedili i izjednačili se sa nama na vrhu tablice. Poslije kad smo se kompletirali zabilježili smo četiri pobjede u četiri utakmice . Onda je u 14 kolu došla utakmica odluke sa Lučićima iako opet oslabljeni bez najboljeg strijelca Bebića i Antunović odigrali smo odličnu utakmicu vodili 2-0 i 3-2 , da bi na kraju završilo 3-3 – Lučići su mogli slaviti naslov prvaka zbog bolje gol razlike. Za Zagoru su igrali ove godine golmani Runac i Herceg, igrači Bebić, Stanković,  Antunović, Perkić,  Gašpar, Ademi, Marinović, Šoštarić, Govorko, Hrastović, Herceg, Dragan, Modrić i Pejić.

– Je l kvalitetnija i jača ova sezona veterana ili ? Ova sezona je bila najbolje kvalitete do sad otkad se igra liga veterana. Bilo je puno novih igrača odlične kvalitete i super utakmica. Razlog bolje kvalitete i spuštanje granice igračima na 35 godina.

– Zagora u sezoni 2019/2020 g? Zagora se sljedeće sezone misli još pojačat i pokušati skinuti dominaciju ekipe lučića koji su zadnje četiri godine prvaci. Šteta što ima samo šest ekipa u lizi veterana. Ja mislim da će sljedeće sezone bit još bolji kvalitet jer dosta igrača iz prve lige makarske rivijere puni 35 godina i dolazi igrat u našu ligu.

 
 

NAJČITANIJE OBJAVE