NaslovnicaOdbojkaBez izgubljenog seta do naslova pobjednica turnira

Bez izgubljenog seta do naslova pobjednica turnira

Kada bi se mogao opisati turnir u jednoj rečenici onda bi to bila – Odlična odbojka podno Biokova! Dvanaest podjednakih ekipa raspoređene u 4 skupine su razigravale tri dana kako bi na kraju najveći pehar otputovao u Sloveniju – Kranj! 

Prikazanom igrom, dinamikom i tempom odbojkašice Triglava su pokazale najviše i zasluženo podigle največi pehar turnira. Koliko su spremne i koliko su radile za ovaj turnir pokazuje to da su “pobrale” najviše pojedinačnih nagrada.
U finalnom susretu, prošlogodišnje prvakinje ŽOK Galeb – Bar, nisu imale dovoljno snage niti koncentracije da ozbiljnjie zaprijete Slovenkama. “Brzinskih” 25:12 i 25:13 bila je demonstracija odlične odbojke koja se igra u Kranju , dovoljne za prvo mjesto. Na putu ka vrhu redom su “padale” – Rudar, Trogir, Kaštel Lukšić, Dubrovnik i za kraj Galeb, rezultatom od 2:0 u setovima!
Za treće mjesto su se borile OK Dubrovnik i OK Sinj. “Gosparke” kao da su se pretplatile na 3.mjesto. Na prošlogodišnje turniru su za treće mjesto pobjedile Rudar (izgubile od prvakinja Galeb – Bar za ulazak u finale), a ove godine ih je poraz od Triglava (prvakinja)također koštao finala. Za biti prvak , moraš pobijediti Dubrovnik! Redom su pobjeđivale – Galeb 2:1, Dinamo 2:1, Gimnazijalac 2:0 i Sinj 2:0!

Pojedinačne nagrade su osvajale :
Najbolja tehničarka – Matelko Maja (Triglav Kranj)
Najbolji libero – Nikolić Anđela (Galeb- Bar)
Najbolja igračica – Bokinc Jera (Triglav- Kranj)

Najbolja postava turnira :
Katjuša Mokorić
Julija Mokorić
Nevena Vukčević
Ajda Sukadolnik
Lea Burić
Gabrijela Stipanović

Konačni poredak ekipa turnira :
1. Triglav Kranj
2. Galeb Bar
3. Dubrovnik
4. Sinj
5. Makarska
6. Trogir
7. Gimnazijalac Kotor
8. Kaštel Lukšić
9.Rudar – Pljevlja
10.Triglav 2
11. Dinamo
12. Rep. Grada Zagreba

NAJČITANIJE OBJAVE