Naslovnica Odbojka Intervju sa juniorskom reprezentacijom Zagreba

Intervju sa juniorskom reprezentacijom Zagreba

Intervju sa juniorskom reprezentacijom ZagrebaFoto: Miroslav Dudaš

Petra Rajković nam je malo približila juniorsku reprezentaciju Zagreba i iz svoje perspektive dala osvrt na turnir :

SM: Kako je Juniorska rep. Zagreba završila u Makarskoj?
Na turniru smo zavrsili na 2.mjestu. Jako smo zadovoljni rezultatom s obzirom da ekipu cine samo dvije juniorke, ostalo su kadetkinje i mlade kadetkinje.

SM: Koje sve cure nastupaju za Vas ? Ima li tu budućih seniorskih reprezentativki?
Evo kao sto sam vec rekla dosli smo sa pomladenom ekipom, puno radimo i ulazemo u mlade dobne kategorije. Uvijek se medu njima nade dva do tri potencijala, ali daleko je jos govoriti o buducim seniorskim reprezenativkama. Idemo polako, jos puno moraju raditi na sebi, na tehnici u svojim klubovim i skupljat iskustva po turnirima. Njihova zelja i borbenost za pobjedama se pokazala na ovom turniru pa se mozemo nadat svjetloj buducnosti za te cure.

SM: Kako ste zadovoljni sa nastupom na turniru ?
Jako sam zadovoljan nastupom svojih cura na ovom turniru, buduci da smo selekciju slozili u svega par dana i odigrali medusobno dvije prijateljske utakmice. Cure su pokazale kvalitetu i rad u svojim klubovima.

SM:Najteži Vas protivnik?
– Najtezi protivnik nam je bio Žok Galeb od kojeg smo izgubili u grupi i u finalu. Cure su odlicne, lijepo uigrane i zasluzeno su prve.

SM: Cjelokupni dojam turnira i organizacija?
Turnir je odlicno organiziran, imali smo dovoljno vremena za sve, odmor izmedu utakmica, setnju gradom, pa i za zadnje kupanje.

SM: Zadovoljni rezultatom?
Sa rezultatom smo jako zadovoljni buduci da je to seniorski turnir. Iskreno nismo imali velika ocekivanja sa dolaskom. Cilj nam je bio uigrat tu selekciju za buduca natjecanja. Kako je turnir primicao kraju a cure su se dizale iz svake utakmice ocekivanja su nam porasla i trudili smo se da konkuriramo svakoj ekipi.

SM: Poruka za igraćice ili one koje tek to žele postati
Poruka za kraj, samo rad rad i rad, puno zrtve i znoja se treba prolit ali na kraju se sve zaboravi kad dode uspjeh ili pobjeda. Jako sam sretna i ponosna sto sam imala priliku vodit ovu ekipu iz koje proizlazi veliko prijateljsvo, zajednistvo i sportski duh.

Prethodni članakGaleb “preletio” Zagreb
Sljedeći članakZa sva vrimena !

NAJČITANIJE OBJAVE

A e, na Lištunu smo !

Nedjelja od 21:00 sat, Lištun, Caffe Bar Smile i Caffe bar Medin - projekcija filma NAŠ HAJDUK - projekt jedne ljubavi.

Šest posada za šest medalja !!

Završeno je Državno prvenstvo za 2020.godinu. - ništa novo ?! Ostvareni su vrhunski povijesni rezultati za veslački klub...

Duje, Nora, Anda, Klara ….

U subotu u Varaždinu održano je finale Kupa Hrvatske u atletici za kadete i kadetkinje. Klub Sv. Marko su predstavljali Duje Čondić,...

Uspješna utrka MIRA u Češkoj

Ivan Okmažić  se kao član hrvatske biciklističke reprezentacije prošli vikend natjecao na najjačoj cestovnoj etapnoj biciklističkoj utrci u Europi za kadete u...