NaslovnicaOdbojkaOd Šentvida preko Sinja i Širokog do Dubrovnika, svi na "Pozdrav ljetu"!

Od Šentvida preko Sinja i Širokog do Dubrovnika, svi na “Pozdrav ljetu”!

Odbojkaški turnir Pozdrav ljetu Makarska 2017

Kratko smo upitali Lidiju Kostanić, što ima novo kada je u pitanju tradicionalni međunarodni odbojkaški turnir Pozdrav ljetu 2017.g. Nakon prošlogodišnjih finalista Triglav Livna i Reprezentacije Zagreba, ove godine će čak 14 ekipa u borbu za naslov pobjednika! Četiri države – jedan pobjednik. Tko će to biti pratite na našim stranicama iz sata u sat, jer donosimo rezultate, tablice, raspored igranja i mnoštvo slika.

SM: Koji je po redu “pozdrav ljetu” ?
– Nakon uspješnih 11 stigao je i 12. po redu međunarodni odbojkaški turnir Pozdrav ljetu, koji će se i ove godine odigrati u dvorani na Gradskom sportskom centru.

SM: Tko ce sve nastupati ?
– Redom su se prijavile ekipe : Rovinj, Vodnjan, Donat-Zadar, Šibenik, Sinj, Dubrovnik, Ljubljana, Šentvid, Široki Brijeg, Prijedor, Galeb-Bar, Kotor, Podgorica i Makarska

SM: Ima li nekih iznenađenja u smislu dolaska ekipa?
– Nema, uvijek imamo ekipe iz tih zemalja ali ove godine dosada se prijavilo najviše ekipa, čak 14.

SM: Po vama, kvaliteta turnira je na proslogodisnjem nivou?
– Kvaliteta je sigurno na istom nivou, možda čak i jači pošto je to isto godište kao lani, 2001g., a ipak stoji sada godinu dana rada više iza njih

SM: Sprema li organizator nekakva iznenadjena ?
– Iznenadjenja nema, ekipe će biti zadovoljne sa organizacijom kao i do sada, zato se stalno i vraćaju i preporučuju nas dalje.

Predstavljamo sudionike turnira – uskoro!

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE