NaslovnicaOdbojkaPreko 30 igrača koji su igrali u reprezentacijii drugom klubovima - OK...

Preko 30 igrača koji su igrali u reprezentacijii drugom klubovima – OK Šibenik 91

Toni Skelin, trener u klubu i magistar kineziologije na čelu OK Šibenik 91 
 
Od kuda Skelin u odbojci i zašto Makarska ? U odbojci sam od šeste godine. Otac je također trener tako da nam je to u obitelji. U Makarsku dolazimo sa mlađim kadetkinjama. Nikoga posebno ne bi isticao u ekipi kao pojedinca već bi rekao da je najveća snaga ove ekipe što ima 14 podjednako kvalitetnih cura. 
 
Možete li nam približiti OK Šibenik 91 ? OK Šibenik 91 je počeo sa radom 1991. godine ali samo u muškoj konkurenciji. Paralelno sa curama se počelo raditi prije šest godina. Paskval Skelin je glavni “krivac” što klub postoji.  Najveći uspjesi kluba su dvadeset godina uzastopce u 1. hrvatskoj ligi te preko 30 igrača koji su igrali u reprezentaciji i drugim klubovima. Što se tiče cura tu smo još uvijek mladi ali se možemo pohvaliti ovogodišnjim prvim mjestom u 3. ligi i drugim mjestom u mlađe kadetskoj ligi. 
 
Šibenik 91 u Makarskoj , Vaša očekivanja? S obzirom da smo prvi put kod vas na turniru nemam neka očekivanja. Dosta je ekipa s kojima se susrećemo prvi put tako da o njima ništa ne znamo. Ono što mi je želja je da se doma vratimo zdravi i s jednim novim iskustvom i novim poznanstvima. Planovi za iduću sezonu su rang više što se tiče djevojaka a što se tiče dečkiju nadamo se dvadesetprvoj sezoni u 1. ligi. Za kraj poruka čitateljima je: “Dođite i podržite ove mlade ljude i uživajte u njihovoj ljubavi prema sportu – u jednom će nam dahu trener Skelin. 

NAJČITANIJE OBJAVE