NaslovnicaOdbojkaZa iduću sezonu hoćemo sa juniorkama ići do vrha u Sloveniji !

Za iduću sezonu hoćemo sa juniorkama ići do vrha u Sloveniji !

Borut Kralj, sportski direktor i vođa trenera v klubu ŽOK TRIGLAV KRANJ u kratkim crtama o dolasku u Makarsku, planovima i očekivanjima !

Možete li nam se u par crtica predstaviti te reći od kuda ljubav prema odbojci ? 

Počeo sam igrati odbojku u srednjoj školi prije sam pokusio mnogo športova ali odbojka je postala i ostala moja ljubav, najbolji je sport za mene.

– U Makarsku dolazite sa kojim uzrastom i ima li možda koja djevojka da “odskače” po kvaliteti od ostalih ?

U Makarski dolazimo sa generaciju 2004/2005 godišnje, nemamu neku izrazitu igračicu ali djevojke vole da rade in dobro napreduju.

–  Koliko je Vaš klub “star”, te kako nastaje , tko je “krivac” ? Najveći uspjesi kluba do sada bilo u seniorskim ili mlađim uzrastima ?

Naš klub ima 15 godina nima još tradicije u Kranju ali to čem osrediti kad naše bivše igračice dovedu svoja djeca kod nas na odbojku, jedna od krivca za nastanek kluba je sadašnja predsednica Darja Križnar koja je sa svojim partnerom i sa bivšim predsednikom Boštjanom Berčičem počela sa radom sa djevojkama. Najvećji uspeh naredili smo prošlu sezonu s kadetkinjama smo bili podprvaci Slovenije.

– Što očekujete od nastupa u Makarskoj ?

U Makarskoj ćemo igrati  najbolje kako može ako ćemo biti u redu možemo ići u polufinale a tamo ćemo vidjeti.

– Planovi za iduću odbojkašku sezonu ?

Za iduću sezonu hoćemo sa juniorkama ići do vrha u Sloveniji i sa istim djevojkama ostati u 1.B ligi, i nadaljevati rad sa mlađima koje idu po stupinjama juniork.

– Za kraj poruka čitateljima ?

Od kada sam trener u Kranju svake godine dođem u Makarsku na turnir i prelijepo je more sunce i odbojka.

NAJČITANIJE OBJAVE