Naslovnica Ostali sportovi Duje, Nora, Anda, Klara ....

Duje, Nora, Anda, Klara ….

U subotu u Varaždinu održano je finale Kupa Hrvatske u atletici za kadete i kadetkinje. Klub Sv. Marko su predstavljali Duje Čondić, Nora Vuković, Anda Lalić.

Svih troje u disciplini skok u dalj. Najbolje plasirana bila je Nora Vuković koja je izlazna kadetkinja i zauzela je odlično 6. mjesto od 32 natjecateljice, dok je tek prvu godinu kadeta Duje Čondić ostvario odlično 9. mjesto, a kadetkinja Anda Lalić odlično 17. Iako se na prvu čini da nije tako, međutim poznavatelji skoka u dalj u Hrvatskaoj atletili kažu da za ovaj dvoja vrijeme tek dolazi, te da ćemo se još nauživati njihovih dobrih i odličnih rezultata !

SREBRO iz Istanbula!

Viceprvakinja Balkana!

Nekad je lakše samo pogledat nego ispisat i popratit sve njene utrke, jer je jednostavno prebrza sa sve nas. Odlična utrka na 3000 metara sa rezultatom 9.51,37 što je najbolji Klarin rezultat ove sezone! A sutra je čekala utrka na 1500 metara!

Nakon vrhunskog srebra prvog dana Balkanskog prvenstva Klara Andrijasević drugog dana natjecanja trčala je i istrčala na 1500 metara. U vrhunskoj utrci Klara je postigla svoj najbolji rezultat u zadnje dvije godine, te je zauzela odlično 4. mjesto!

Iako kažu da je to drvena medalja, kada se pogleda tko je i što naš atletski klub – uspjeh je dijamantni !

Klara hvala ti još jednom na ovoj promociji atletike, grada , Domovine!

Foto: FB Sv.Marko

NAJČITANIJE OBJAVE

Zdenko i Zdravko za sezonu 1977./78.g

Sezona 1977. / 78. MEĐUOPĆINSKA NOGOMETNA LIGA SPLIT – MAKARSKA Momčad Jadrana na slici u sezoni 1977./78. Stoje slijeva:...

Program KAMPA “Sretni i spretni”

Voditeljica KAMPA: Klara Andrijašević , članica AK Sv.Marko, Makarska - juniorska repezentativka i atletski viceprvakinja Balkana na 3 000m.

Subota, 26.09 – svi na GSC

Ove subote,26.09 na Sportskom centru u Makarskoj, održati će se kamp za djecu s teškoćama u razvoju, u sklopu projekta SPORTski INpuls.

Vrgoračka španjolka !

ALBA SANCHEZ MONTERO rođena je u Madridu, tata je Španjolac iz Madrida ,dok je mama Vrgorčanka. Ovo ljeto...