NaslovnicaOstali sportoviFITNESS STUDIO WOLF

FITNESS STUDIO WOLF

FITNESS STUDIO WOLF – Novo IN mjesto za vježbanje u Baškoj Vodi

Za sve zaljubljenike u sport i vježbanje, rekreativce, napredne vježbače, početnike, ali i one koji su jednostavno željni dobre zabave, odmora,  bijega od stresa i svakodnevice, u Baškoj Vodi je nedavno otvoren novi Fitness studio. Živimo u vremenima kada je stres postao sastavni dio života, zdravlje i imunitet ozbiljno su narušeni, a ljudi sve manje fizički aktivni, prehrana je neadekvatna i sve je manje vremena za baviti se sobom i svojim zdravljem. Ovaj studio stoga, nova je nezaobilazna destinacija.

Studio WOLF nalazi se u blizini samog centra mjesta u objektu Vila Adrijana te je najmoderniji takav centar u Baškoj Vodi. Mlada instruktorica grupnog fitnesa Jelena Vuković tamo vodi sve vrste aerobnih i cardio treninga te pilates i statične treninge za oblikovanje cijelog tijela uz korištenje ogromnog broja različitih rekvizita.

Osnovna ideja studija jest da vježbanje MORA biti zabavno! Mora biti nešto što će vježbače potaknuti da u sat vremena sve brige i probleme ostave kod kuće te sebi podare samo svoje vrijeme te uz glazbu i stručno vodstvo unaprijede kvalitetu svog života, poboljšaju svoj izgled i zdravlje, poprave samopouzdanje, ali i opuste se i jednostavno – uživaju.

NAJČITANIJE OBJAVE