NaslovnicaOstali sportoviJači od korone !

Jači od korone !

U izboru najboljih športaša Grada Makarske, Zajednica športskih udruga izabrala je najbolje za godinu 2020. Jako izazovna, naporna, nepredvidiva godina za sportaše i trenere koji su se spremali za natjecanje, utakmicu, susret, meč kao da je “normalna” situacija, ali uvelike nisu ovisili samo o sebi već i o odgovornosti svojih protivnika. No, bilo kako – bilo , oni su primjer kako se u ovoj ne – godini treba nositi sa svime, ostati fokusiran na cilj, gledati naprijed i HVALA im na tome.

Nagrada sporta Zajednice dodjeljuje se: U kategoriji sportašicaKlara Andrijašević, AK “Sveti Marko”. U kategoriji sportaša Toni Vujčić, ŠK “Makarska”. U kategoriji športskih nada: Jure Topić, VK “Galeb MR”, Ivan Talaja, član VK “Biokovo”, Laura Bokšić, OK “Makarska” i Anda Lalić, članica AK “Sveti Marko”.

Stjepko Vodanović izabran je za najboljeg stručnog djelatnika – trenera, a Nenad Židić najuspješniji je javni djelatnik Makarske, dok je VK “Biokovo” izabran za najbolju športsku udrugu-momčad.

Posthumna priznanja bit će dodijeljena Milivoju Ćapeti i Nikši Andrijaševiću, a u kategoriji prigodnih obljetnica priznanje će dobiti Odbojkaški klub Makarska prigodom 25. obljetnice.

Kada se steknu uvjeti za dodjelu priznanja, ZSUGM će upriličiti ovaj svečani događaj.

Čestitamo svim dobitnicima !

NAJČITANIJE OBJAVE