Naslovnica Ostali sportovi Klara Andrijašević srebrna na Svjetskom školskom prvenstvu!

Klara Andrijašević srebrna na Svjetskom školskom prvenstvu!

Klara SREBRNA na Svjetskom školskom prvenstvu u atletici!

U Splitu na stadionu Park Mladeži je održano Svjetsko školsko prvenstvo u atletici!  Najveće školsko atletsko natjecanje koje se održava. Po prvi put u povijesti Makarska je imala svoju predstavnicu na ovom velikom natjecanju. Među atletičarima iz 32 zemlje iz cijelog svijeta, atletičarka Klara Andrijasevic je sudjelovala u utrci na 1500 metara. U live streamu na kanalu www.isfsports.org mogli smo pratiti povijesni uspjeh Klare ! Rezultatom 4:40,47 ostala je “kratka” jednu sekundu za zlatnom Elenom Duškovom iz Slovačke, ali iza sebe za sekundu ostavila brončanu natjecateljicu iz Portugala Ines Borba. VELIKE čestitke stručnom stožeru, klubu, treneru i Klari na povijesnom uspjehu kako za njih tako i za sport u Makarskoj !  

ČESTITAMO !!!

Foto : AK Sv.Marko

NAJČITANIJE OBJAVE

Zdenko i Zdravko za sezonu 1977./78.g

Sezona 1977. / 78. MEĐUOPĆINSKA NOGOMETNA LIGA SPLIT – MAKARSKA Momčad Jadrana na slici u sezoni 1977./78. Stoje slijeva:...

Program KAMPA “Sretni i spretni”

Voditeljica KAMPA: Klara Andrijašević , članica AK Sv.Marko, Makarska - juniorska repezentativka i atletski viceprvakinja Balkana na 3 000m.

Subota, 26.09 – svi na GSC

Ove subote,26.09 na Sportskom centru u Makarskoj, održati će se kamp za djecu s teškoćama u razvoju, u sklopu projekta SPORTski INpuls.

Vrgoračka španjolka !

ALBA SANCHEZ MONTERO rođena je u Madridu, tata je Španjolac iz Madrida ,dok je mama Vrgorčanka. Ovo ljeto...