NaslovnicaOstaloPočetkom veljače kreće sportski pilot projekt

Početkom veljače kreće sportski pilot projekt

U suradnji portala sportmakarska.com i Radija Makarska Rivijera krenulo se u realizaciju emisije o sportu u kojoj bi se predstavljali sportski klubovi i udruge sa Makarske Rivijere, odnosno rezultati njihovih članova u mlađim dobnim kategorijama. 
 
 
Naime, želja je raditi još više na afirmaciji sporta, ali i djeci, mladima i roditeljima ponuditi lakši pristup informacijama o pojedinom sportu i klubu.
Tako bi uz standardnog „gosta u studiju“ – sportskog djelatnika i mladog natjecatelja/icu, prezentirali i osnovna znanja o sportskim terminima – npr. što je to zaleđe?, kao i rubriku „Savjeti trenera“ koja bi bila namijenjena kako djeci, tako i roditeljima.

VIDEO NAJAVA:
https://www.youtube.com/watch?v=HgCZHffrcjc

U planu je i prilog koji bi pripremala sama djeca koja se aktivno bave sportom – npr. kratki razgovor sa kolegom iz kluba ili navijačem ili sportskim uzorom. Tim bi putem same sportaše upoznavali sa radom medija ( u ovom slučaju internetskog portala i radija).
Emitiranje emisije započet će tijekom sljedećeg mjeseca.
Promovirajući sport kao važan dio jedne društvene zajednice, ali i kao pozitivan izbor mladih ljudi, sportmakarska.com i Radio Makarska Rivijera nadaju se da će ostvariti dobru suradnju sa svim sportskim klubovima i udrugama, te ih i ovim putem pozivaju da podrže ovu ideju.

 
 Izradu podstranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

NAJČITANIJE OBJAVE