NaslovnicaRukometIntervju sa organizatorom turnira Makarska cup 2017

Intervju sa organizatorom turnira Makarska cup 2017

Makarska cup 2017

SM:20. jubilarni međunarodni turnir !? Zvuči impresivno, kako i koliko Vam je trebalo da dođete do ove brojke?
Kad se prisjetimo kako je turnir izgledao na svom početku, na asflatnom igralištu, sa par ekipa ,tad se vidi koliko smo odmakli u svakom pogledu. Puno je truda ulozeno, puno volonterskih sati,dana i noci da bi turnir dosegao ovu zavidnu razinu na rukometnoj svjetskoj i europskoj sceni. I to što smo uvršteni u EHF-ov kalendar turnira nas čini jako ponosnim, trud nam se isplatio.

SM: Ima li nekakvih iznenađenja u smislu ekipi ili imena na ovogodišnjem turniru ?
Nekako su nam se ekipe udomaćile, i s jedne strane to pruza zadovoljstvo što znači da se ekipe osjecaju kod nas kao doma, da su dobrodošli, da se neki evo po 20.-ti put vraćaju, 15-ti, i to je ono što vrijedi.

SM:Koje sve ekipe nastupaju ?
Ove godine imamo ekipe iz Norveške,Poljske,Litve,Austrije,Bosne i Hercegovine,Slovenije,Mađarske

SM:Poznati ste i po “popratnom sadržaju” turnira. Ima li ove godine novosti ?
Ove godine cemo imat i fan zonu za igrače i navijače, ispod terena s umjetnom travom. Hummel Hrvatska ce imati posebne akcijske cijene obuće ,odjeće ,lopti,te svega ostalog za rukomet. Isto tako u goste nam 28.6. dolazi i tornjak, maskota Eura koji se igra u Hrvatskoj 2018 god. Isto tako postaviti cemo radar brzine udarca, tako da ce djeca sigurno biti zainteresirana da isprobaju koliko je brz njihov udarac na gol.

SM:Kada se planira otvaranje tj. zatvaranje turnira i – gdje ?
Svečano otvaranje turnira kreće sa defileom svih ekipa preko rive, krenuvši od INE za brodove,pa sve do Kačićevog trga, na kojem cemo svečano otvoriti turnir i zazeljeti dobrodošlicu našim gostima i uspješno takmičenje. Turnir se zatvara 30.-og , nakon svih finala odigranih, u 21 sati, također na Kačićevom trgu.

SM:Vaše želje i očekivanja od turnira?
Iskreno, moja najveca želja je da se sva djeca kući vrate živi i zdravi, bez većih ozljeda, da se vrate sretni i zadovoljni bez obzira na finalni plasman njihovih ekipa. Nerealno bi bilo reci da ne očekujem da se jedna od naših selekcija ZRK Hotela Makarska nađe na postolju 🙂

NAJČITANIJE OBJAVE