NaslovnicaRukometPredstavljanje ekipe RK Olimpija

Predstavljanje ekipe RK Olimpija

Makarska cup 2017

SM:RK Olimpija u Makarskoj na turniru. Kako je došlo do suradnje i tko je “kriv”
Mislim, da smo u Makarsku prvi put došli 2008 godine, onda smo jednu godinu propustili turnir i se ponovo vratili 2010 godine. Od tada dalje smo redovni učesnik turnira. Znači ovo nam je sedmi ili osmi nastup na turniru.

SM: Vaša iskustva igranja po turnirima ?
Ovaj turnir nam odgovara jer nam znači završetak natjecateljske sezone i dolazi u pravo vrijeme, odmah po završetku školske godine. Turnir nam je super zbog same organiziranosti, sigurnosti i toga što je sve blizu… igralište, namještaj i plaže. U biti ti ne treba neki prevoz ili nešto slično. Pored svega nabrojanog sviđa nam se što na turnir dolaze pored domačih ekipa još dobre ekipe iz Skandinavije, Austrije i Madžarke, a ove godine vidim i ekipe iz Poljske i Litve… da usporedimo i dobijemo neka nova znanja.

SM:Što očekujete od svoje ekipe na Makarska Cupa, u rezultatskom smislu ?
Očekivanja i ciljevi su uvijek na svim takmičenjima isti… biti u vrhu, među najboljima. Za nama je jedna teška i naporna sezona u kojoj smo se borili sa mnogo ozljeda, tako da naša najstarija ekipa dolazi nekompletna zboga sanacije ozljeda i školskih obaveza nekih od igračica. Ostale ekipe su više ili manje kompletne. Mi smo svoje ciljeve u ovoj sezoni ostvarili tako da neče biti kraj svijeta ako ne ispunimo očekivanja na turniru ali bi svejedno bilo dobro, da ostavimo dobar utisak.

SM:S kojim godištem nastupate i da li bi izdvojili nekoga od igrača kao nekoga tko “odskače” od ostalih?
Nastupamo sa četiri ekipe godišta 2000-2001, 2002-2003, 2004 i 2005. Ne želimo izdvojiti neke od igračica jer kod nas radimo izključivo na ekipi i ne dajemo prednost pojedinim igračicama.

SM:Poruka sudionicima turnira i našim čitateljima ?
Prije svega uživajte u gledanju i igranju ove najbolje igre na svijetu! Svim ekipama koje tekmiče na turniru želimo jedan super turnir, neka uživaju u igranju rukometa.

NAJČITANIJE OBJAVE