NaslovnicaRukometPredstavljanje ekipe RA Čapljina

Predstavljanje ekipe RA Čapljina

Makarska cup 2017

Intervju sa Josipom Ostojićem, voditeljem škole rukometa u RA Čapljina

SM: RA Čapljina u Makarskoj na turniru. Kako je došlo do suradnje i tko je “kriv” ? 
Početkom godine na turnir u mini rukometu, koji smo mi organizirali, prijavila se ekipa iz Makarske te smo uspostavili kontakt i rado se odazvali na ovogodišnji turnir a ja sam kao klinac nastupao, čak i osvojio turnir tako da samo me lijepa sjećanja vežu za ovaj grad i ovaj turnir.

SM: Vaša iskustva igranja po turnirima ? 
Cilj nam je, koliko smo u mogućnosti, da nastupamo na što više turnira jer igramo s nekim ekipama s kojim nemamo priliku baš često igrati, stvaramo nova prijateljstva, zatim se družimo s nekim starim prijateljima koje danas možda i ne viđamo često a i klinci mogu vidjeti neke druge sustave igre, uglavnom sve pozitivno.

SM: Što očekujete od svoje ekipe na Makarska Cupa, u rezultatskom smislu ?
Nemamo neki posebni imperativ, želimo odigrati dobar turnir a ako nam se ukaže prilika za nešto više, sigurno da ćemo je iskoristit.

SM: S kojim godištem nastupate i da li bi izdvojili nekoga od igrača kao nekoga tko “odskače” od ostalih?
Ove godine nastupamo u kategoriji 2000/01 iako imamo čak i par mlađih igrača a ne bih nikoga izdvajao posebno jer svaki put kolektiv izbaci nekog drugog , imaju priliku kroz ligaške utakmice i turnire da sami sebe predstave u najboljem izdanju.

SM: Poruka sudionicima turnira i našim čitateljima ?
Nikakva posebna poruka osim želje da turnir protekne u najboljem redu i da klincima ostanu neki detalji kojih će se sjećati, neka nova prijateljstva koja će trajati te da se družimo i sljedećih godina na turniru u Makarskoj.

 

NAJČITANIJE OBJAVE