NaslovnicaRukometPredstavljanje ekipe RK Mladost

Predstavljanje ekipe RK Mladost

Makarska cup 2017

Intervju saHrvojem Trošeljem iz RK Mladost

SM:RK Mladostu Makarskoj na turniru. Kako je došlo do suradnje i tko je “kriv”
Za Međunarodni rukometni turnir u Makarskoj, kao rukometni entuzijasti, znamo već jako dugo, kroz iskustva drugih klubova sudionika dosadašnjih turnira. Suradnja je otvorena direktnim kontaktima sa ljudima iz ŽRK Hoteli Makrska, a poznavajući ih ako ne direktno a ono kroz razne vidove komunikacije kroz “rukometnu korespodenciju” HRS-a sa klubovima, a ponešto i direktnom komunikacijom prilikom organizacije raznih turnira.

SM: Vaša iskustva igranja po turnirima ?
Iako mladi muški rukometni klub u Samoboru, kroz proteklo vrijeme rada sudjelovali smo na više turnira unutar Županije (što Međunardnih, što lokalnog karaktera), kao i na velikim Međunarodnim turnirima u Rovinju (HR) i Sand in Taufersu (I).

SM:Što očekujete od svoje ekipe na Makarska Cupa, u rezultatskom smislu ?
Obzirom na brojnost ekipa, kao i na neka eminentna imena iz rukometnog svijeta, očekujemo kvalitetan rukomet uz što je moguće bolji plasman. Želimo se kao klub pokazati u što boljem svjetlu, kako bi ostalima pokazali naš rad i zalaganje. Rezultati će doći sami sukladno pristupu igri i ozbiljnosti naših dečki.

SM:S kojim godištem nastupate i da li bi izdvojili nekoga od igrača kao nekoga tko “odskače” od ostalih?
Ove godine u Makarsku ćemo doći sa godištem 2002, našim mlađim kadetima. Od igrača ne bih nikoga posebno izdvajao, jer kako znamo, rukomet je ekipni sport, i rezultati će doći samo i jedino ako ekipa na terenu “štima”. Ako toga nema-niti jedan pojedinac nam nemože pomoći.

SM:Poruka sudionicima turnira i našim čitateljima ?
Poruka svim sudionicima turnira bi bila-družite se, razmjenjujete iskustva i poznanstva. Igrajte rukomet, jer rukomet je prekrasan sport, jedan od najsveobuhvatnijih na svijetu. Igrajte rukomet, promovirajte sport kao zdrav način života,vjerujmo da će i putem ovako velikog i kvalitetnog turnira, kao što je Makarska, i drugi roditelji prepoznati vrijednost sporta i zdravog života, te svoju djecu usmjeriti u nešto ovako lijepo kao što je rukomet.

NAJČITANIJE OBJAVE