NaslovnicaSPORTski INpulsSportski INpuls ANKETA za roditelje

Sportski INpuls ANKETA za roditelje

ANKETNI UPITNIK – trebaju ispuniti SVI koji žele sudjelovati u ovom hvale vrijednom projektu

Zajednica športskih udruga grada Makarske je započela provedbu projekta „SPORTski INpuls“ namijenjenog  djeci s teškoćama te osobama s invaliditetom, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Svrha projekta je omogućiti djeci s teškoćama kao posebno ranjivoj skupini kvalitetno uključivanje u sportske aktivnosti kako bi stekli vještine timskog rada, suradnje i rješavanja sukoba, razvijali koncentraciju i pažnju, podizali motivaciju i kompetencije potrebne za njihovo osnaživanje i izjednačavanje u mogućnostima za socijalnu uključenost.

KOME JE NAMIJENJEN? Projekt „SPORTski INpuls“  namijenjen je djeci s invaliditetom i teškoćama u razvoju te osobama s invaliditetom na području Grada Makarska. Svi programi za ciljanu skupinu su – besplatni.

ŠTO ĆEMO RADITI?  Uključit ćemo  djecu  s invaliditetom i teškoćama u razvoju te osobe s invaliditetom i teškoćama u razvoju u zajednicu kroz  sport. Aktivnosti ćemo prilagoditi korisnicima, savjetovati se sa stručnjacima koji su sportovi optimalni za njih, na koji način ih motivirati na redovite treninge i nastupe na natjecanjima. Suradnja sa stručnjacima u tim područjima (trenerima – kineziolozima, kao i psiholozima i defektolozima) omogućit će da ih uključimo u redovne i/ili prilagođene sportske aktivnosti u skladu s njihovim mogućnostima i potrebama.

GDJE? Gradski sportski centar Makarska, sportske dvorane u 2 makarske osnovne škole.

KOJE AKTIVNOSTI? Projekt predviđa uvođenje 5  sportskih aktivnosti  prilagođenih korisnicima – košarku, atletiku, plivanje, biciklizam i sportsko penjanje.

Nositelji projektnih aktivnosti su: Gradski sportski centar Makarska, Košarkaški klub Amfora Makarska, Atletski klub Sv. Marko, Plivački klub Galeb i Biciklistički klub Makarska.

U KOJEM RAZDOBLJU? Od 2019. do 2021. godine.

Napominjemo da su svi korisnici kod ulaska u projekt obvezni obaviti opći liječnički pregled.

Kako bismo stekli uvid u životne navike korisnika, pripremili smo anketu za koju Vas ljubazno molimo da je ispunite. Na temelju Vaših odgovora stručni tim predložit će preporučljive sportske aktivnosti za ciljanu skupinu djece. Podaci koje ustupate za potrebe projekta SPORTski INpuls bit će dostupni samo provoditeljima projekta i koristiti će se samo za potrebe projekta. Nadalje pitanja koja će se naći u anketi su slijedeća : Jeste li zainteresirani za uključivanje Vašeg djeteta u aktivnosti u sklopu projekta „SPORTski INpuls „ , ukoliko je Vaš odgovor DA, molim da nam dostavite podatke/podatke o djetetu , za koju od predviđenih sportskih aktivnosti ste zainteresirani, o kojim specifičnim teškoćama treba voditi računa kod uključivanja Vašeg djeteta u aktivnosti u projektu. 

Molimo da ispunjenu anketu vratite školskom defektologu / treneru / stručnom koordinatoru ili na email : sportinpuls@gmail.com 

CIJELU ANKETU možete preuzeti OVDJE!

PLIVANJE : Željka Boban 091/1915993, Mario Marinović 098/9518528; ATLETIKA : Stjepko Vodanović 091/5666985 ; SPORTSKO i TERAPIJSKO PENJANJE : Verica Tomić/Marina Kalajdžić  099/7758582 i 098/858602 ; BICIKLIZAM : Dane Zrna i Nenad Židić 097/6483431 i 0911617471 ; KOŠARKA : Lea Boras 095/7929892. Trajanje projekta je 2 godine (od 21.12 2018. – 21.12.2020). Vrijednost projekta je 1.384.089,51 kn. Kontakt osobe voditeljica projekta Tanja Visković , stručni koordinator Mario Marinović – email : sportinpuls@gmail.com. Izradu podstranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

 

NAJČITANIJE OBJAVE