NaslovnicaTenisKategorija je jako zahtjevna i svaki meč će biti jako težak!

Kategorija je jako zahtjevna i svaki meč će biti jako težak!

Bavite se kretanjem i sportom, jer jedino na taj način možete računati na izbjegavanje posjećivanju liječničkih ordinacija. Preventivom do zdravlja – afirmativno i edukativno nas je Alen Politeo uveo u intervju o njegovom viđenju HUT Makarska CUP a 2022 –

– Alen Politeno na HUT turniru – kako ?

Nakon što sam završio sa nogometom, negdje oko 30 god. trebalo je naći neki sport kojim bi se mogao baviti u budućnosti. Radio sam neko vrijeme sa djecom školu tenisa i tako je sve počelo, a kako sam i kineziolog po struci sve se poklopilo.

– Organizacija turnira, fizička sprema, što očekujete ?

Sam turnir je jako dobro organiziran, što potvrđuje i sam broj prijavljenih sudionika iz godine u godinu. Očekujem da nakon odigranog vikenda svi natjecatelji otiđu kući zadovoljni i bez ozljeda po mogućnosti. Što se tiče mene ciljevi su u sportskom smislu uvijek visoko postavljeni, iako će biti teško s obzirom da igram dvije kategorije.(parovi+45 i singl +50). Samo informacije radi prošli mjesec u Zadru na Državnom odigrao sam šest mečeva u dva dana!!!

Uvjeti su jako zahtjevni za sve učesnike i treba biti jako oprezan s obzirom na velike vrućine. Fizički sam dobro pripremljen. Kategorija je jako zahtjevna i svaki meč će biti jako težak. Dosta igrača dolazi iz Bih. Favoriti: Bešlagić, Kukoć.

– Singl ili parovi ?

Volim i singl i parove, ali malo bolje rezultate ostvarujem u parovima. Volim igru na mreži, i iz tog razloga malo vise preferiram parove.

– Poruka čitateljima ?

Poruka bi bila, dođite na Hut-ov turnir u Makarsku ovaj vikend , uživajte u druženju i takmičenju, a ostalima bavite se kretanjem i sportom, jer jedino na taj način možete računati na izbjegavanje posjećivanju liječničkih ordinacija. Preventivom do zdravlja.

NAJČITANIJE OBJAVE