NaslovnicaTenisNakon nogometne karijere "zarazio" sam se tenisom!

Nakon nogometne karijere “zarazio” sam se tenisom!

Nastupao je redom za : MTČ/NK Čakovec, Hajduk, A.S Bari, Torino, Juventus, Real Betis, Coventry City, Real Madrid, Las Palmas i Panathinaikos , sada u trenerski i televizijskim vodama – no veliki teren je “zamijenio” nešto manjim, onim teniskim. Kako mu ide, što voli više igrati te kako održava formu – donosimo u nastavku kratki intervju sa Robertom Jarnijem :

– Robert Jarni u tenisu ?

Nakon nogometne karijere “zarazio” sam se tenisom kao nadomjestak za prekida profesionalne karijere. Put je bio dosta dug, dok nisam naučio igrati tenis na željenoj razini, obično nogometaši imaju bolju motoriku pa se brže mogu adaptirati na nove zadatke, no bila je potrebna adaptacija.

– Organizacija turnira?

Obzirom na veliki broj natjecatelja u kratkom periodu, Hrvoje Milinović se već dobro ispraksirao u ovome, tako da će turnir biti na jako visokom nivou, kao do sada. Ima tu bivših igrača koji zadaju probleme nama koji nismo trenirali tenis od malih nogu, ali snalazimo se, borit ćemo se.

– Vaša očekivanja ?

Pa svatko tko mi je sa druge strane mreže, mi je protivnik i napravit ću sve da pobijedim. Bit će užurbano i intenzivno. Ja sam se kao i ostala ekipa iz Split, pripremao u međusobnim partijama i treninzima. Prijavio sam singl i parove, nastojat ću što više i uživati.

– Konkurencija?

Interesantno mi je to nadmudrivanje na terenu, a vidjet ćemo tko je u boljoj formi.

– Sing ili parovi ?

Ha, singl ili parovi – u jednom trenutku sam prelomio i prestao sa igranjem futsala te se posvetio tenisu. Imao sam dobre učitelje ali i protivnike s kojima sam non stop učio i usavršavao tenis tako da sad igram i sing i parove sa podjednakom voljom, željom i veseljem.

– Poruka čitateljima ?

Pozivam sve građane Makarske da dođu ovaj vikend na terene i uživaju u lijepom tenisu.

NAJČITANIJE OBJAVE