NaslovnicaVaterpoloFalilo malo koncentracije za neriješen rezultat

Falilo malo koncentracije za neriješen rezultat

U jednoj grupi su Primorje EB, Mornar BS, Jadran i KPK, a u Galebovoj ? 

 Galeb je ostvario svoj cilj i plasirao se na finalni turnir ,među 8 najboljih, koji se održava na Korčuli od četvrtka do nedjelje. Na turniru nema slabih protivnika, a cilj je odigrati što kvalitetnije i bolje. Zadnji sudionik završnice je KPK koji je nadigrao Pošk i u zadnjoj utakmici pobijedio Medveščak iz Zagreba te tako razveselio ekipu sa Korčule . Organizacijom turnira domaći su najavili ambicije za visoki plasman na turniru – pa nam slijedi pratiti zbivanja. 

Grupe :
grupa A – Jug CO, HAVK Mladost, Zadar i Galeb MR
grupa B : Primorje EB, Mornar BS, Jadran, KPK

Prva utakmica : 

VK MORNAR BS – VK GALEB MR 16:14 (5:2,6:5,3:4,2:3)
VK GALEB MR : Cvitanović, Biličić, Mujagić, Kovačević, Vladić, Šarić, Vuković 2, Žilić 9, Ivan Roso, Ante Roso, Andrijašević 1, Mlinarević 2, Mrkušić, Selak. Trener: Obradović
Galeb je loše otvorio utakmicu i bio je u zaostatku gotovo cijelu utakmicu, a najviše 5 golova razlike 14:9 na samom kraju treće četvrtine. Ipak Galeb ima za čim žaliti jer je 3.min prije kraja bilo 14:14. Na kraju Mornar je ipak zasluženo odnio pobjedu iako žal za barem neriješenim rezultatom – ostaje.  U redovima Galeba bolji od ostalih bili su Žilić sa 9 pogodaka, Kovačević te Ante Roso. 

NAJČITANIJE OBJAVE