NaslovnicaVaterpoloKratki razgovora sa predstavnicima VK Jug Croatia Osiguranje

Kratki razgovora sa predstavnicima VK Jug Croatia Osiguranje

Intervju sa predtsavnicima VK Jug Croatia OsiguranjeFoto: VK Jug Croatia Osiguranje

Sudionicima bi poželjeli da se dobro zabave i steknu nove prijatelje, a čitatelje pozivamo da dođu pogledati odličan turnir i možda neke buduće osvajače najsjajnijih odličja.

SM: Možemo li reći da se osjećate kao kod kuće, kada je u pitanju Makarski Galeb, s obzirom da ste sad već stalni učesnik?
– Naravno, u Makarskoj smo kao doma, uvijek smo dobro primljeni i tu se ugodno osjećamo.

SM: Kako je uopće došlo do Vaše suradnje sa VK Galeb Makarska Rivijera i sudjelovanja na turniru?
– Suradnja datira iz davnih dana obzirom da je u to vrijeme bilo jako malo turnira za mlađe dobne uzraste tako da se nismo puno razmišljali o sudjelovanju nakon što smo dobili poziv.

SM:Koja su Vam dosadašnja iskustva i što očekujete od 17. po redu Mladog Galeba?
-Iskustva su pozitivna. Od smještaja, hrane i same organizacije na i oko bazena. Djeca uvijek rado dolaze u Makarsku. Od ovogodišnjeg izdanja očekujemo da bude na razini dosadašnjih, u što ne sumnjamo.

SM: Po Vašem mišljenju tko bi bio favorit?
-Teško je izdvajati favorite, ali recimo da su to Partizan, KPK, Barcelona. Nadamo se da ćemo i mi igrati značajnu ulogu.

SM:S kojom ekipom ove godine nastupate i ima li možda neko zanimljivo ime, možda netko tko “odskače” kvalitetom od drugih?
-Naša je momčad sastavljena od mladića rođenih 2004. i mlađih koji su prošlog srpnja u Zagrebu uzeli naslov pobjednika Kupa Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta. Ima tu zanimljivih igrača, ali nikoga ne bi izdvajali.

SM: Za kraj, poruka sudionicima turnira ali i našim čitateljima?
-Sudionicima bi poželjeli da se dobro zabave i steknu nove prijatelje, a čitatelje pozivamo da dođu pogledati odličan turnir i možda neke buduće osvajače najsjajnijih odličja.

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE