NaslovnicaVaterpoloPVK Jadran Carine

PVK Jadran Carine

PVK Jadran CarineFoto: M.Đukanović

Organizator Mladog Galeba 2016 se u pripremi turnira odlučio za sustav natjecanja gdje morate pobjediti sve ako želite postati prvak. Upravo je to pošlo za rukom PVK Jadranu Carine koji su u grupnoj fazi “promarširali” i sa četri pobjede osvojili prvo mjesto.

Redom su pobjeđivali – VK Jadran 12:1, pa VK Galeb MR 16:2, zatim AVK Triglav sa 17:0, da bi u posljednjem susretu skupine igrali sa UVSE i u dramatičnoj završnici odnijeli pobjedu 11:9.
Njihovi protivnici CN Barcelona su bili pogodcima uspješniji pa su u grupnoj fazi pobjeđivali – VK Medveščak 22:3, VK Mornar Brodospas 17:6, KPK 13:7, VK Primorje EB 21:8, da bi finalni susret izgubili sa 6:9 i tako po drugi put “otišli” iz finala sa porazom. (Poraz od Partizana o.p) Cijeli susret možete pogledati na našem youtube kanalu.
U borbi za 3.mjesto UVSE je savladao VK Primorje Erste banku sa 16:9 po četvrtinama – 1:2, 2:3, 3:5 i 3:6 i tako kući otišao “punih ruku jer su osvojili još neke nagrade. Za 5.mjesto VK Jadran je pobjedio VK Mornar Brodospas sa 3:2 – Konačni poredak sudionika Mladog Galeba 2016.g pogledajte na našim stranicama.Nagrade za najboljeg strijelca, igrača i vratara su osvajali:

Najbolji vratar – Ilija Radović ( PVK Jadran Carine)
Najbolji igrać – Erik Molnar ( UVSE )
Najbolji strijelac – V.Viguari ( UVSE )

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE