Naslovnica Vaterpolo Ivani kapica Riječkog Primorja , Galebu "odletili" bodovi 6 sekundi prije kraja

Ivani kapica Riječkog Primorja , Galebu “odletili” bodovi 6 sekundi prije kraja

Žilićevih 11 ipak “malo”

VK GALEB MR – VK JADRAN ST 19:19 (4:3,4:3,7:5,4:8)
Za Galeb MR nastupili: Cvitanović, Biličić , Selak, Kovačević  4, Vuković 1, Žilić 11, Lovreta, Kostanić 1, Andrijašević 2, Sarić, Kurtić. Trener Obradović.

Galeb je vodio gotovo cijelu utakmicu , a najviše 5 golova razlike (14:9 i 15:10) pa ipak to nije bilo dovoljno za slavlje. Žilić je imao svoj dan sa 11 pogodaka, ali. Stvari su po Galeb krenule loše kada je sa tri osobne početkom zadnje četvrtine izašao Andrijašević. Jadran se nije predavao i na kraju im se isplatilo. Svega 6 sekundi prije kraja došli do velikoga boda.U slijedećem kolu Galeb gostuje u Šibeniku protiv Solarisa.

Do za razliku od muških – Prvenstvo Hrvatske za kadetkinje se održava u  Split -2019. Od petka do nedjelje. Naša Ivana Obradović na ovom turniru nastupa u kapici Primorja iz Rijeke. Na turniru sudjeluju još Mladost iz Zagreba, Jug iz Dubrovnika, Viktorija iz Šibenika te Jadran i Bura iz Splita.

Sritno Ivana !

NAJČITANIJE OBJAVE

Paklena ČETVORKA !

Broj 9. Luka Radalj 2002 godište / 186cm. Jedan od mlađih igrača ali vrlo bitan kotačić ekipe. Igra...

HAJDUKOVA aplikacija

Skinite i koristite Hajdukovu aplikaciju, time donosite Klubu izravnu novčanu korist, a sebi popuste... a uz to je još tijekom listopada i...

Još jedno finale za – Niku !

Međunarodni teniski turnir u Mostaru TE U 14 Nika Granić osvojila je 2.mjesto. Bolja u finalu bila je...

Utakmica za “iskustvo” !

Vaterpolo klub "Jadran" iz Splita jedan je od najpoznatijih hrvatskih vaterpolo klubova uz Jug i Mladost, a zasigurno je najpoznatiji kao dvostruki...