Naslovnica Vaterpolo Pobjeda za ZAVRŠNICU !!! Čeka se Jug ili Mornar !

Pobjeda za ZAVRŠNICU !!! Čeka se Jug ili Mornar !

Kadeti,Prvenstvo Hrvatske – Korčula – VK Galeb MR ubilježio jako vrijednu pobjedu ! 

Makarski Galebaši su velikom borbom i htjenjem izborili drugi krug natjecanja. Skupina nije bila niti malo lagana jer Zadar i Mladost su ipak “malo” jače ekipe koje su se već vidjele u završnici, no… Kadeti VK Galeba na čelu sa Goranom Obradovićem su pokazali da marljivo uče, rade , da sati i sati treninga, plivanja, odricanja daju rezultat. Nagrada je došla u utakmici protiv Zadra gdje su samo prvu četvrtinu “izgubili” a ostale tri “preplivali” Zadrane. Jednostavno nije bilo rješenja za raspoloženu ekipu –  Kovačević, Žilić, Vuković, Mrkušić , Andrijašević !

Čestitamo ekipi ! 

VK Zadar- VK Galeb MR 8:11 (2:1, 2:3, 1:3, 3:4)  Strijelci : Žilić 3, Kovačević 3, Vuković 2, Mrkušić 2, Andrijašević 1.

Foto: VK Galeb MR 

NAJČITANIJE OBJAVE

Zdenko i Zdravko za sezonu 1977./78.g

Sezona 1977. / 78. MEĐUOPĆINSKA NOGOMETNA LIGA SPLIT – MAKARSKA Momčad Jadrana na slici u sezoni 1977./78. Stoje slijeva:...

Program KAMPA “Sretni i spretni”

Voditeljica KAMPA: Klara Andrijašević , članica AK Sv.Marko, Makarska - juniorska repezentativka i atletski viceprvakinja Balkana na 3 000m.

Subota, 26.09 – svi na GSC

Ove subote,26.09 na Sportskom centru u Makarskoj, održati će se kamp za djecu s teškoćama u razvoju, u sklopu projekta SPORTski INpuls.

Vrgoračka španjolka !

ALBA SANCHEZ MONTERO rođena je u Madridu, tata je Španjolac iz Madrida ,dok je mama Vrgorčanka. Ovo ljeto...