NaslovnicaVaterpoloVK Medveščak intervju

VK Medveščak intervju

Intervju sa Zoranom Curišem, predsjednikom VK Medveščak

SM: Odakle nam dolazite i s kojom generacijom?
Vaterpolo klub Medveščak, Zagreb, kadeti, igrači rođeni 2005.i ml.

SM: Od kada nastupate na Mladom Galebu i kakva su vam turnirska iskustva do sada?
Teško se prisjetiti svih nastupa do sada, uvijek smo rado dolazili, još u vremenu dok se igralo u moru, dok je zatvoreni bazen u Makarskoj bio san.

SM: Što mislite o Mladom Galebu 2018?

Takvi turniri su dragocjeni za razvoj mladih igrača i zaslužuju svaku podršku. I sami organiziramo sličan turnir „Mali medo“ koji je ove godine odigran 31.godinu za redom, na taj turnir i tradiciju smo ponosni.

SM: Kakva su Vam očekivanja od ovog nastupa i da li bi možda izdvojili kojeg igrača u ekipi?
Prerano je za izdvajanje pojedinaca,radi se o mladim igračima koji tek počinju igrati ozbiljan vaterpolo, s vremenom će se sami nametnuti i izdvojiti.
Teško je imati velika očekivanja, većina protivnika je nepoznanica, prije svega čast nam je i zadovoljstvo nastupati uz momčadi tzv.velikih klubova kako iz zemlje tako i iz inozemstva i vidjeti gdje smo. Dati ćemo, kao i svi sve od sebe a rezultat će pokazati za koje mjesto će to biti dovoljno. Sportski rezultat uvijek je bitan i važan, nije uvijek i najvažniji, mladi igrači iz raznih zemalja se upoznaju, druže…to ostaje puno duže od samog rezultata.

SM: Po Vama favorit ovog turnira su?
Teško je bez valjanih informacija i s puno nepoznanica izdvojiti favorite no poznavajući dobar rad s mladima izdvajamo Partizan i Primorje. Uz sve ostale jake sudionike neće biti nikakvo iznenađenje da pobjednik turnira bude netko treći, bilo iz Hrvatske ili inozemstva.

SM: Poruka čitateljima?
Na Mladom galebu nastupali su mnogi mladi igrači koji su kasnije bili reprezentativci svojih zemalja, sigurno će i na ovom turniru zaigrati neki mladići za koje ćemo tek čuti, dođite ih pogledati i podržite ih.

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE