Naslovnica Vaterpolo Izvrsna prilika za mlade Galebaše !

Izvrsna prilika za mlade Galebaše !

Završni turnir Prvenstva Hrvatske u vaterpolu, Korčula od 30.01 – 02.02.2020g

Naši mladi vaterpolisti su na jakom turniru gdje će snage i znanje odmjeravati sa prvoligašima. Upitali smo trenera Obradovića da nam u nekoliko riječi predstavi sam turnir, ekipe i što možemo očekivati od mladih Galebaša – Ove sezone na Prvenstvu Hrvatske za kadete (dječaci rođeni 2006 i ml.) koje se igra u Korčuli sudjeluje 12 ekipa. Ovo je izvrsna prilika da odmjerimo snage sa najboljim ekipama u zemlji. Cilj nam je pružiti što bolje igre, a hoće li to pratiti i dobar rezultat ,vidjet ćemo.

 – Naša grupa je izuzetno teška tu je Mladost iz Zagreba i Zadar,da je moglo lakše ,moglo je, ali ne žalimo se već ćemo iskoristiti priliku za skupljanje iskustva. Čekaju nas teške utakmice u grupi, a i u kasnijem dijelu natjecanja. Teško je prognozirati rezultat, riječ je o mladim takmičarima koji su skloni velikim oscilacijama. Bolji od ostalih ekipa po dosadašnjim rezultatima trebali bi biti Primorje, Jug, Mladost i Pošk, ostale ekipe bi trebale biti tu negdje – kratko će nam Obradović. 

Raspored po grupama : 

GRUPA “A”
1.OVK Pošk
2.VK OPATIJA
3.KPK

GRUPA “B”
1.Jug AO
2.Mornar
3.Medveščak

GRUPA “C”
1.Primorje EB
2.Solaris
3.Jadran ST

GRUPA “D”
1.HAVK Mladost
2.Zadar 1952
3.Galeb MR

Sretno Galebaši ! 

Foto : VK Galeb

NAJČITANIJE OBJAVE

Zdenko i Zdravko za sezonu 1977./78.g

Sezona 1977. / 78. MEĐUOPĆINSKA NOGOMETNA LIGA SPLIT – MAKARSKA Momčad Jadrana na slici u sezoni 1977./78. Stoje slijeva:...

Program KAMPA “Sretni i spretni”

Voditeljica KAMPA: Klara Andrijašević , članica AK Sv.Marko, Makarska - juniorska repezentativka i atletski viceprvakinja Balkana na 3 000m.

Subota, 26.09 – svi na GSC

Ove subote,26.09 na Sportskom centru u Makarskoj, održati će se kamp za djecu s teškoćama u razvoju, u sklopu projekta SPORTski INpuls.

Vrgoračka španjolka !

ALBA SANCHEZ MONTERO rođena je u Madridu, tata je Španjolac iz Madrida ,dok je mama Vrgorčanka. Ovo ljeto...